[an error occurred while processing this directive]
Perforering - Elektriska perforeringsmaskiner i specialutförande

 

Perfostar E / X

Elektrisk Heavy-Duty perforeringsmaskin, bordsmodell, med inställbara perforeringshjul. Enkel inställning med tangenter. Införingsdjup endast 45 mm. Specialmaskin som bara kan levereras i specialantal. Ingår inte i standardproduktionen.



Perfostar E med automatisk rulltransport

Med denna specialmaskin som har helautomatisk perforering är det möjligt att perforera nummer och/eller texter i material med transport från rulle till rulle, som t.ex. folier, band, etiketter på pappersrullar, filmer etc. Genom en fotocell bestäms det exakta perforeringsläget, som därmed blir exakt på rätt ställe under hela perforeringsprocessen. Kapacitet: upp till 3000 perforeringar per timme.






Perfostar E med automatisk matningsanordning

I en annan specialversion kan perforeringsmaskinen Perfostar E utrustas med en automatisk matning och uppsamling. Den blir därmed en helautomatisk perforeringsmaskin. Den är speciellt lämpad för snabb perforering av pass, personliga ID-kort, taxeringshandlingar och -dokument, bankböcker, kundkort och kreditkort etc. och används oftast för löpande numrering. Självfallet kan den även perforera andra kombinationer som siffror och bokstäver eller texter för andra applikationer.
Kapacitet: upp till 2000 perforeringar per timme.



Perforerande kodningsenheter

Perforeringsmaskiner som byggs in som kodningsenheter tillverkas "on demand" för att integreras i existerande system som t.ex. förpackningsprocesser etc. i livsmedelsindustrin. Aggregaten / kodningsenheterna har ingen kontroll eller drift utan byggs in i existerande enheter. Eftersom perforering inte kräver någon färg eller någon folie är detta ett absolut hygieniskt märkningssystem..



Kodningsmaskiner

Specialmaskiner som tillverkas "on demand" och enbart i stora serier. Lämpliga för stansning av speciella kodhål i plastkort eller kontrollkort. Inställning med tangenter.


Klicka för större bild!

Teknisk specifikation

[an error occurred while processing this directive]